Mijlocaşul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano şi-a început cariera la Villarreal II şi a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona şi Mouscron.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

- 23 de ani a împlinit Aleix Garcia Serrano, fiind născut pe 28 iunie 1997 la Ulldecona (Spania).

- 9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetăţenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

- 75 este numărul oficial de joc al lui Aleix Garcia Serrano la Dinamo Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.