Senatorul PNL de Galaţi, George Stângă, candidat la Consiliul Judeţean Galaţi, a declarat, duminică, după ce a ieşit de la urne, că a votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani, în timp ce luptătorul Cătălin Moroşanu, care candidează pentru un loc în Consiliul Judeţean, a declarat că a votat pentru un mai bun destin al copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PNL George Stângă, candidat la şefia Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat că Galaţiul are nevoie să iasă din izolare şi sărăcie.

”Am votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani, pentru scoaterea judeţului din sărăcie şi din izolare, pentru o viziune mai modernă, europeană, care să se axeze pe atragerea de fonduri europene. Trebuie să dăm dovadă de seriozitate, să fim conştiincioşi. O prezenţă mare ne generează un câştigător foarte bine ancorat în realitatea judeţului Galaţi”, a declarat Stângă.

La rândul său, Cătălin Moroşanu, primul pe lista PNL pentru consilierii judeţeni, a declarat, duminică după ce a votat: ”Mă voi lupta, aşa cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, aşa să fiu nr. 1 şi pentru Galaţi”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.