Atacantul Alberto Gilardino şi-a reziliat contractul cu echipa Empoli şi va fi coleg cu Alexandru Mitriţă la formaţia Pescara, a anunţat, duminică, site-ul goal.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gilardino va semna un contract pe şase luni cu drept de prelungire pentru încă un sezon în cazul în care Pescara se va salva de la retrogradare.

Alberto Gilardino, în vârstă de 34 de ani, a mai jucat în cariera sa la echipele Piacenza, Hellas Verona, AC Parma, AC Milan, AC Fiorentina, Genoa, Bologna şi Guangzhou Evergrande.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După disputarea a 19 etape din Serie A, Pescara se află pe ultimul loc în clasament, cu nouă puncte, la egalitate cu formaţia Crotone, la opt puncte în urma echipei Empoli, care ocupă primul loc neretrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.