Antrenorul Alan Pardew şi-a reziliat contractul cu ultima clasată din Premier League, West Bromwich Albion, după doar patru luni de la numirea în funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 56 de ani, Pardew fusese numit la conducerea tehnică a echipei engleze la finalul lunii noiembrie, în locul lui Tony Pulis, demis pentru rezultate slabe.

Pulis lăsase WBA pe locul 16, cu 12 puncte, după 14 etape, la două puncte de prima poziţie de retrogradare, 18, care era ocupată de West Ham United, cu un meci mai puţin.

Acum situaţia este aproape fără scăpare pentru echipa din West Bromwich. Pardew a obţinut o victorie în 18 meciuri, doar opt puncte din 54 posibile. El a trebuit să plece după nouă înfrângeri la rând, opt în campiopnat şi una în Cupa Angliei.

Cu şase meciuri rămase de jucat în acest sezon, West Brom este pe ultimul loc, cu 20 de puncte, la zece puncte de Crystal Palace, ocupanta poziţiei a 17-a, prima care permite menţinerea.

Locul lui Pardew a fost luat, ca interimar, de Darren Moore, antrenor aflat în cadrul clubului, însă este foarte probabil ca acesta să rămână în funcţie până la finalul sezonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.