Federaţia de Fotbal din Kosovo (FFK) a anunţat marţi plecarea lui Alain Giresse "de comun acord". Antrenorul francez era în funcţie din februarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma înfrângerii suferite de Kosovo în faţa Belarusului (1-2), un eşec pentru naţionala de pe locul 107 în campania de calificare la Euro 2024 a FIFA, Federaţia de Fotbal din Kosovo (FFK) a anunţat marţi, într-un comunicat, plecarea antrenorului său Alain Giresse. Decizia a fost luată "de comun acord", a precizat organismul.

Antrenorul francez, în vârstă de 70 de ani, a preluat echipa în februarie 2022. Bilanţul său, judecat insuficient de FFK, se ridică la 4 victorii, 6 egaluri şi 4 înfrângeri în 14 meciuri. Kosovo ocupă în prezent locul 5 în Grupa I, cu 3 puncte, în cursa pentru Euro 2024.

Din grupa I face parte şi România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.