Nasser Al Khelaifi, preşedintele lui PSG, a afirmat la postul de radio RMC că îşi doreşte ca mijlocaşul Kylian Mbappe să rămână la clubul parizian, pentru că echipa este construită în jurul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG se încheie în iunie 2024, iar atacantul francez a declarat recent că „Nu am luat o decizie, nu am făcut nici o alegere”.

Între timp, preşedintele din Qatar al clubului parizian, Nasser Al Khelaifi, a spus la Radio Monte Carlo: „Nu vreau să ascund lucrurile. Vreau ca Kylian să rămână, asta e sigur. Pentru mine, cel mai bun jucător din lume este Kylian. Pentru mine, cel mai bun club pentru Kylian este Parisul”, a declarat Al Khelaifi care, după ultima prelungire de contract pentru Mabppe, cea din 2022, a făcut din atacantul de 25 de ani „piatra de temelie a proiectului şi a clubului PSG”.

Conform unor informaţii apărute în presa engleză şi spaniolă, Kylian Mbappe s-ar fi înţeles deja cu clubul spaniol Real Madrid, urmând ca transferul să se efectueze în vara aceasta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.