Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, şi rezilierea contractelor lui Klaas-Jan Huntelaar şi Ryan Babel, după cel al lui Abdelhak Nouri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este adevărat că Ajax a reziliat contractul lui Abdelhak Nouri. Dar Ajax a mai reziliat şi contractele care expiră la 1 iulie pentru  Klaas-Jan Huntelaar (36 ani) şi Ryan Babel (33 ani)", a precizat clubul.

Clubul Ajax Amsterdam i-a reziliat contractul jucătorului Abdelhak Nouri, aflat în stare vegetativă de peste doi ani şi jumătate, din cauza unui infarct suferit pe teren.

Potrivit presei olandeze, Ajax a luat această decizie pentru că o clauză din contractul fotbalistului ar fi prevăzut prelungirea înţelegerii în aceleaşi condiţii, începând cu 1 iulie.

Totuşi, Ajax şi anturajul lui Nouri negociază termenii unui acord financiar, la doi ani după ce clubul olandez şi-a recunoscut responsabilitatea în intervenţia deficitară după accidentul fotbalistului.

Săptămâna trecută, fratele jucătorului, Abderrahim, a anunţat că Nouri a părăsit spitalul după doi ani şi opt luni, fiind tratat acasă.

Mijlocaşul a suferit un atac de cord, la 8 iulie 2017, în timpul meciului amical cu formaţia Werder Bremen, în cadrul stagiului de pregătire din Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.