Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, împreună cu jucătorii de la Dinamo Bucureşti, organizează la finala Cupei României o acţiune de ajutor pentru familia lui Patrick Ekeng, decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a anunţat, luni, site-ul oficial al AFAN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi suporterii prezenţi la finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj vor putea face donaţii în urnele ce vor fi amplasate lângă cele două Dinamo-mobile din apropierea Arenei Naţionale.

După meci, cele două urne vor fi predate jucătorilor de la FC Dinamo, urmând ca aceştia să trimită banii strânşi către familia lui Ekeng.

Finala Cupei României dintre echipele Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj se va disputa marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Partida ar fi trebuit să aibă loc la 10 mai, dar a fost amânată în urma decesului jucătorului dinamovist Patrick Ekeng. Mijlocaşul camerunez a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.