Echipele de handbal masculin Potaissa Turda, Minaur Baia Mare şi CSM Focşani şi-au aflat marţi adversarele din faza optimilor de finală a European Cup, în urma tragerii la sorţi de la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acesteia, cele trei echipe româneşti vor juca după cum urmează: Minaur cu PAOK Salonic, Potaissa cu Alingsas HK, din Suedia, iar CSM Focşani cu norvegienii de la Nærbø IL.

La tragerea la sorţi doar Potaissa Turda a făcut parte din prima urnă valorică, iar Minaur şi CSM Focşani din cea de-a doua.

În faza 16-ilor competiţiei, Potaissa Turda a trecut de kosovarii de la KH Besa Famgas (57-56 la general), Minaur Baia Mare de Partizan Belgrad (54-53), iar CSM Focşani i-a eliminat pe islandezii de la Haukar (54-53).

Meciurile din optimile de finală ale European Cup se vor disputa în 12-13 şi 19-20 februarie 2022, pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.