Jucătorul Adrian Popa a declarat, sâmbătă dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că s-a întors acasă, după ce a revenit la FCSB, subliniind că se simte bine din punct de vedere fizic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putem spune că m-am întors acasă. Am stat şi m-am gândit la ce este mai bine pentru mine şi am ajuns la concluzia că este cel mai bine să revin. Să joc din nou. Am făcut pregătirea, nu am jucat însă niciun meci oficial. Mă simt foarte bine şi pot oferi multe echipei. FCSB-ul mă plăteşte, eu trebuie să demonstrez pe teren. Sunt bine din punct de vedere fizic”, a declarat Adi Popa.

Popa speră să revină şi încircuitul echipei naţionale. "Îmi plac provocările, iar locul din clasament este doar o conjunctură. S-au menajat jucători, am încredere şi simt că în scurt timp se va remedia. Eu vreau să joc şi revin în circuitul echipei naţionale”, a adăugat jucătorul.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 şi ianuarie 2017, a revenit la echipa bucureşteană.

Popa, care va purta tricoul cu numărul 88, s-a alăturat echipei sâmbătă dimineaţă şi va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminică seara.

Adrian Popa este jucătorul formaţiei engleze de liga a doua Reading, la care a ajuns de la FCSB, în ianuarie 2017.

Popa a fost împrumutat de atunci la echipele Al-Tawoon (Arabia Saudită) şi Ludogoreţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.