CFR Cluj a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de tehnicianul Adrian Mutu, acesta demisionând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu”, se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

CFR Cluj a anunţat că interimatul va fi asigurat de antrenori din cadrul clubului. 

“Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici şi că avem capacitatea de a ne ridica. Am reuşit în trecut, vom reuşi ca şi acum să ducem mai departe spiritul alb vişiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia şi vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Aşadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, a precizat gruparea, pe pagina sa de Facebook.

La CFR Cluj de la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei la 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Marţi seara, echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat formaţia CFR Cluj din Cupa României, scor 4-0, producând surpriza sferturilor competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.