Adrian Mutu, antrenorul principal al echipei Rapid, a declarat vineri după partida cu Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1, că jucătorii săi puteau câştiga acest meci, dar trebuie să fie mai concentraţi în faţa porţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt nemulţumit de rezultat, mulţumit de jocul echipei. Păcat! Însă ştim că la finalizare trebuie să lucrăm mai mult. Din păcate nu am reuşit să câştigăm meciul ăsta, pentru că meritam. Chiar dacă a existat un echilibru la nivel de faze, au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă, dar dacă dădeam gol în minutul 2, astfel era. Am dominat meciul de la cap la coadă. Diferenţa s-a făcut în faţa porţii”, a decarat Adrian Mutu.

Tehnicianul a evitat să vorbească despre situaţia în care se află Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, el limitându-se să spună: "Îmi pare rău".

 Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, partida din etapa a 15-a, jucată împotriva formaţiei Farul Constanţa.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.