Reprezentanţi ai Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) au avut o întâlnire cu oficiali ai UEFA, în care au promis că gazonul Stadionului Wembley, degradat în acest moment, va fi perfect la turneul final al Campionatului European din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazonul va fi schimbat până atunci, cu o investiţie de 500.000 de lire sterline (562.000 de euro), au asigurat responsabilii arenei.

Stadionul Wembley a găzduit în cinci săptămâni o gală de box şi trei meciuri de fotbal american, în plus faţă de partidele de pe teren propriu ale echipei Tottenham, astfel că gazonul s-a degradat şi a stârnit îngrijorare la Nyon.

"În urmă cu trei luni, nu ne-am fi îngrijorat de starea gazonului. Ne-am întâlnit cu staful de la stadion după recentele meciuri din Liga Campionilor şi au promis că vor instala un nou gazon înaintea Euro-2020. Suntem mulţumiţi că adminsitratorii arenei fac tot ce pot. Această situaţie a fost cauzată de faptul că au organizat prea multe evenimente într-o perioadă scurtă. Sunt lecţii de învăţat şi suntem încrezători că totul va fi în regulă până la turneul final", a declarat directorul executiv al UEFA, Martin Kallen, potrivit dailymail.co.uk.

Stadionul Wembley va găzdui şapte meciuri în cadrul Euro-2020, între care semifinalele şi finala Campionatului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.