Adidas l-a dat în judecată pe mijlocaşul Rafinha de la FC Barcelona, solicitându-i 100.000 de euro pe pentru fiecare zi în care nu a purtat încălţămintea companiei germane, începând cu 1 iulie, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procesul a fost deschis la un tribunal din Amsterdam. Rafinha a semnat, în 2013, un contract de sponsorizare cu filiala din Amsterdam a companiei germane, în care se obliga să poarte încălţăminte la meciuri şi la antrenamente şi îmbrăcăminte la evenimentele media oficiale, produse de Adidas.

Contractul a expirat la 30 iunie, iar Adidas susţine că jucătorul nu a răspuns niciuneia dintre ofertele de prelungire transmise anterior şi nici nu a notificat încheierea înţelegerii, astfel că, potrivit unei clauze, aceasta s-a prelungit automat, până în martie 2023.

La rândul său, Rafinha spune că înţelegerea s-a încheiat la 30 iunie şi că, de a doua zi, el a putut semna un alt contract, cu o altă companie. Jucătorul brazilian a fost văzut în acest sezon purtând la meciuri încălţăminte de culoare neagră produsă de japonezii de la Mizuno.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.