Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adi Vasile, a declarat joi, înaintea plecării în Norvegia, pentru meciul cu Vipers, din Liga Campionilor, că speră la victoria care să fie dedicată Cristinei Neagu, aflată în izolare după testarea pozitivă la SARS-COV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu două victorii din două posibile şi lider al grupei A, CSM Bucureşti a plecat joi dimineaţă spre Norvegia, acolo unde va disputa, sâmbătă, duelul cu Vipers, neînvinsă şi ea.

Lotul CSM este valid, însă absenţa căpitanului Cristina Neagu, aflată în izolare după testarea pozitivă la SARS-COV-2, va conta în confruntarea cu nordicele.

”Cristina Neagu nu este uşor de înlocuit în nici o circumstanţă. Ne dorim să reuşim o victorie în Norvegia şi să i-o dedicăm. Sper ca şi la testele din Norvegia toată lumea să fie negativă, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele 2-3 teste pe care le-am făcut în ultimele şapte zile”, a precizat antrenorul Adi Vasile înaintea plecării.

Şi pivotul Crina Pintea speră la victoria care să-i fie dedicată Cristinei. ”Îmi pare foarte rău de Cris, suntem cu toţii cu sufletul şi gândul la ea. Ca de obicei, va reveni pe teren mai puternică. Îmi doresc ca la finalul meciului cu Vipers să pot să-i spun că victoria este pentru ea. Toate suntem pregătite pentru meciul cu Vipers. Sunt măsuri sanitare speciale, fiecare ţară are regulile ei, ne vom supune cerinţelor. Sperăm că vom fi bine cu toţi şi apoi ne vom concentra doar la meci”.

La sosirea în Norvegia, delegaţia CSM Bucureşti va fi testată din nou, urmând să aştepte în izolarea camerelor de hotel rezultatele.

”E o situaţie foarte dură a măsurilor de siguranţă sanitare din Norvegia, ajungem la prânz acolo, vom fi din nou testaţi, nu avem voie să ieşim din camerele de hotel până nu primim rezultatele, ceea ce va însemna o zi, iar acest lucru nu este tocmai potrivit pentru nişte sportivi înainte de meci. După, sperăm să avem ca şi până acum toate rezultatele negative şi să ne concentrăm pe meci. Va fi mult mai greu de gestionat decât o deplasare normală. Tot ce trebuie să gestionăm este statul prea mult în cameră, pentru că există riscul diminuării adrenalinei de dinaintea meciului şi va trebui să echilibrăm acest lucru foarte bine”, a explicat Adi Vasile.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00. CSM Bucureşti are o partidă amânată, în deplasare cu Rostov-Don, din motive de Covid-19, dar şi în aceste condiţii este lider în grupa A (4 puncte).

În etapa a IV-a a grupei mai sunt programate meciurile dintre Metz – Krim, SG BBM Bietigheim şi Team Esbjerg – FTC Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.