Echipa ACS Poli Timişoara este a doua formaţie retrogradată din Liga I, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-0 (2-0), de formaţia FC Voluntari, care şi-a asigurat astfel locul la baraj, într-un meci din etapa a XIII-a a play-out-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Enceanu '5, Rus '23 din penalti, Tudorie '71, '89 şi Voduţ '90+1.

1-0: Filipov a centrat din partea dreaptă şi Enceanu a înscris cu o lovitură de cap din 4 metri.

2-0: Rus a transformat penaltiul acordat de arbitrul Cătălin Popa pentru un fault în careu comis de Manu Torres asupra lui Bălan.

În minutul 58, fundaşul bănăţenilor Gabriel Cânu a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault cu cotul asupra lui Bălan şi a fost eliminat.

3-0: Achim l-a lansat în adâncime pe Filipov, acesta a centrat din partea dreaptă şi Tudorie a înscris cu latul din 6 metri.

În minutul 78, Doman (ACS Poli Timişoara) a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra lui Novac.

4-0: Filipov i-a pasat lui Tudorie şi acesta a înscris plasat pe lângă Smaranda de la 7 metri.

5-0: Ştefănescu a centrat din partea dreaptă şi Voduţ a stabilit scorul final cu un şut din voleu de la 10 metri.

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Ţîru, Maftei, Mitache - Moke - Rus (Ştefănescu '33), Novac, Achim, Enceanu (Voduţ '62) - Ad. Bălan (Tudorie '68). Antrenor: Florin Marin.

ACS Poli Timişoara: Smaranda - Bocşan, Cânu, Manu Torres - Bărbuţ, Abel Suarez (Zicu '35), Croitoru, D. Popescu - Javi Hernandez, Nimely (Elek '54), Goga (Doman '74). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Enceanu '61, Moke '81, Tudorie '86, Ţîru '88 / Cânu '50, '58, Bărbuţ '63, Bocşan '87, D, Popescu '90+3.

Cartonaşe roşii: Cânu '58, Doman '78.

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Marius Nicoară, Dragoş Iliescu (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă).

Observatori: Augustus Constantin, Octavian Goga.

Prima echipă retrogradată din Liga I a fost Petrolul Ploieşti.

Formaţia FC Voluntari va juca în dublă manşă pentru rămânerea în Liga I cu învingătoarea barajului dintre echipele care vor încheia pe locul secund în cele două serii din Liga a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.