Comitetul Executiv al FRF a aprobat în unanimitate ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să poată participa în competiţiile interne sub denumirea de Petrolul Ploieşti, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aprobă cu unanimitate de voturi ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploieşti", se arată pe site-ul FRF.

Comitetul Executiv a mai aprobat cu unanimitate de voturi mandatarea preşedintelui FRF pentru a discuta/negocia cu jucătorii echipei naţionale încheierea contractului cu aceştia pentru campania de calificare pentru Euro 2020.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat decizia Comitetului de Urgenţă din 3 august, care aduce unele modificări ROAF, între care se numără aceea de obligare a cluburilor din Liga I de a folosi doi jucători sub 21 de ani, eligibili pentru echipa naţională. Această măsură a fost criticată vehement de FCSB, care, prin vocea lui Gigi Becali, a anunţat că o va ataca la TAS.

"Începând din sezonul 2019 – 2020, echipele din Liga 1 (n.r.- trebuie) să folosească doi jucători U21 formaţi la nivel naţional, eligibili pentru echipa naţională a României ca jucători titulari şi să utilizeze efectiv, pe toată durata jocurilor un jucător U21 format la nivel naţional, eligibil pentru echipa naţională a României", se arată la articolul respectiv din ROAF.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.