Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat, marţi, foarte supărat de prestaţia echipei antrenate de Nicolae Dică. Becali i-a reproşat lui Dică introducerea lui Achim, după accidentarea lui Budescu şi nefolosirea lui Man în această situaţie. Ca Dică să nu-l mai trimită în teren altă dată, Becali a decis să-l scoată din lot pe Achim. De asemenea, fundaşul central Ionuţ Larie va trece pe banca de rezerve, potrivit lui Becali, iar pentru postul său se vor căuta improvizaţii în cadrul lotului, Pleaşcă sau Momcilovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La primul gol unul (n.r. - fundaş) se fereşte, celălalt se fereşte, a dat pas cu cocoaşa, ca să dea gol.  Dă, mă, cu capul, cum să dai cu cocoaşa, ce fel de fundaş central eşti? Acum trebuie să improvizăm, că nu mai poţi să joci cu Larie. Au zis ei că iau un fundaş central (n.r. - Dică şi Mihai Stoica), că eu nu mă pricep la asta. Uitaţi-l pe Achim, că mai există în echipa asta! Explicaţia lor cu Achim e că, vezi, Doamne, e cel mai bun la antrenamente. Dar eu nu vreau să-l mai văd. Îi dau salariul, n-am nicio treabă, dar nu o să-l mai vedeţi. Nu-l mai las în lot, ca să nu aibă cum să-l bage. Avem fundaş central, pe Pleaşcă. Pleaşcă nu e în graţiile lui Dică? O să fie! Nu m-am băgat până acum. Dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu pot să las aşa. N-am cum. Avem soluţii, Momcilovici. Trebuie să facem ceva, că pierdem toate meciurile. Sunt aşa de supărat, că nu mai vreau nimic la ora asta. Nu mai cumpăr nimic. M-am săturat, tot cumpăr... Ne-am tot întrebat cine să joace, Teixeira sau Man şi după asta intră Achim. L-am băgat de parcă voiam să ţine scorul de 2-2. Noi avem echipă de presing? La fel ca Reghe, cu Manchester City. Voia să-i facă el presing lui Manchester City. Problema e că noi nu jucăm. Nu am jucat nimic prima repriză. Ăia pasau, noi nu pasam nimic. Stăm bine de la mijloc în sus, dar nu pasăm. Trebuia să-l bage pe Teixeira în centru şi pe Man pe dreapta şi cu asta, basta, câştigam meciul. Sunt atât de supărat că pot să spun şi tâmpenii! Să iei două goluri aiurea, aşa? Vinovat sunt eu, că nu am luat un fundaş central ca lumea, că l-am luat pe Larie", a declarat Becali, la Digi Sport.

Deşi susţine că postul antrenorului nu este în pericol, Becali a spus că el este vinovat dacă FCSB nu va lua campionatul, pentru că l-a ales pe Dică: "Dacă nu o să câştigăm campionatul sunt vinovat eu, pentru că nu am ales bine antrenorul. Dar nu dau vina pe Dică, pentru că eu l-am ales. Dacă nu luăm campionatul, eu sunt vinovat, că l-am ales pe Dică."

Nici Alibec nu a scăpat de criticile patronului. Becali l-a certat pentru protestele adresate arbitrilor.

"Dacă el crede că aşa o să ajungă fotbalist mare... Se ceartă cu arbitrul, se supără el, dacă nu primeşte pasă, ridică mâinile pe sus. Să-i dăm noi, toţi, lui Alibec ciocolată. Toată lumea să-i dea ciocolată şi zăhărelul lui Alibec, că e copil mic. Dar i-am spus, o dată, de două ori, toată lumea spune <termină>. În joc să joace fotbal, el nu ştie decât să stea cu mâinile pe sus. Dacă înţelege, e viaţa lui, e meseria lui, dacă nu, să fie sănătos, o să treacă patru, cinci ani, o să rămână la Steaua şi cu asta, basta", a spus Becali.

Patronul FCSB a precizat că a primit o ofertă pentru a-l împrumuta pe Enache, dar Mihai Stoica i-a recomandat să nu-l cedeze, pentru că "este cel mai bun din echipă".

"M-a sunat azi cineva pentru Enache cu 150.000 plus clauză de cumpărare. Am zis, nu, că Enache e cel mai bun din echipa mea. Aşa mi-a zis MM, că Enache e cel mai bun din echipa mea, la antrenamente", a adăugat omul de afaceri.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputată marţi seară, pe Arena Naţională, în compania echipei cehe Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Cehii au condus cu 1-0 şi apoi cu 2-1.

Au marcat Budescu '37 şi Teixeira '61 pentru FCSB, respectiv Krmencik '23 şi Kopic '53 pentru Viktoria Plzen.

Returul va avea loc în 2 august, la Plzen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.