Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, marţi, că echipa Academica Clinceni va putea evolua pe propriul stadion în meciurile de pe teren propriu, începând din etapa a XIV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“AFC ACADEMICA Clinceni - echipă promovată pentru prima oară în Liga I - a reuşit aducerea stadionului ”CLINCENI ARENA” la standardele necesare pentru organizarea jocurilor pe acest stadion. Clubul a solicitat LPF avizarea schimbării stadionului pe care îşi vor desfăşura jocurile în organizarea proprie începând cu meciul ACADEMICA Clinceni - UNIVERSITATEA Craiova, din etapa a 14-a a Campionatului Naţional CASA Liga I. Având în vedere faptul că la data de 16.10.2019, când a fost făcută vizita de verificare a stadionului, acesta a fost omologat provizoriu pentru jocurile din Liga I, corespunzând cerinţelor prevăzute de legile şi regulamentele în vigoare, LPF avizează favorabil acestă solicitare”, se arată pe site-ul LPF.

Academica Clinceni a disputat până acum partidele de acasă din Liga I la Voluntari, Giurgiu şi Călăraşi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.