Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, depunctarea grupărilor Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile sunt următoarele:

Popovici Sergiu Cristian şi Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaş - Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sanctioneaza clubul CS Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 16.03.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 06.04.2022.

Cioiu Marius Iulian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ACS FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 22.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 13.04.2022”.

Alte hotărâri ale comisiei:

Păun Aurelian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi i se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată. Termen 20.04.2022.

FC Voluntari vs. Universitatea Craiova - Eliminare Iordache Adrian (FC Voluntari) - În baza art. 53.1.2. din RD, se sancţionează antrenorul secund Iordache Adrian cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 360 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.