Clubul AC Milan l-a transferat pe portarul columbian Devis Vasquez, dar antrenorul Pioli a anunţat marţi că românul Ciprian Tătăruşanu va fi titular în Serie A, cu Salernitana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasquez, care a evoluat la echipa paraguayană Guarani, a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2026, însă antrenorul Stefano Pioli a fost ferm în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Salernitana, din etapa a 16-a a campionatului italian: „Nu putem forţa recupererea lui Maignan, care cu siguranţă nu se va întâmpla foarte curând. El este în grafic, dar evaluările ne arată că nu trebuie să ne grăbim. Împotriva Salernitanei va juca Tătăruşanu. Am mare încredere în el, aşa cum am şi în Mirante. Este un portar cu experienţă care ne va ajuta. În meciurile amicale am dorit să dau minute şi jucătorilor care au jucat mai puţin, de aceea el nu a fost folsoit atât de des”, a încheiat Pioli.

Meciul Salernitana – AC Milan, din etapa a 16-a A Seriei A se va disputa miercuri, 4 ianuarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.