Zeci de persoane au marcat, marţi, cea de-a 365-a zi de acţiuni ale comunităţii Vă vedem din Sibiu, oamenii fiind îndemnaţi să îşi aducă scaune şi haine groase pentru a rămâne mai mult timp în stradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva zeci de persoane s-au adunat, marţi, începând cu ora 12.00, în faţa sediului PSD Sibiu, unde au loc proteste zilnice de 15 minute, încă în 11 decembrie 2017. 

 

Pe pagina de Facebook a comunităţii Vă vedem din Sibiu, oamenii au fost îndemnaţi să îşi aducă obiecte care amintesc de acţiunile începute în urmă cu un an, dar şi scaune şi haine groase pentru a rezista mai mult timp în stradă.

"Am fi vrut să spunem ca aniversăm 1 an, dar aniversările sunt despre sărbătoare, în timp ce protestul nostru este despre revoltă. Ne adunăm mâine în ZLC în cea de-a 365-a zi de flashmob, încercând să reconstituim ziua de 11 decembrie 2017. Vă aşteptăm să veniţi cu obiecte care amintesc de protestele Va vedem din Sibiu, cu haine groase care să ţină de cald întreaga zi, scaune pliante, hrană pentru corp & suflet, în fine, tot ceea ce ne-a ajutat să ne organizăm & să rezistăm în acele zile de început", scria pe pagina de Facebook.

Marţi, unii dintre participanţii la acţiune au avut steaguri tricolore, afişe cu mesaje precum "Dragnea = infractor", "Urăsc statul Dragnistan", iar la un moment dat s-a cântat "We will rock you".

Numărul participanţilor fluctuează, în condiţiile în care la Sibiu ninge.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.