Compania aeriană Wizz Air anunţă că a anulat zborurile spre şi dinspre Tel Aviz de duminică, pasagerilor fiindu-le oferite opţiuni pentrru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a situaţiei din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare. Recomandăm pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii companiei Wizz Air.

Aceştia au adăugat că este monitorizată situaţia şi se ţine legătura cu autorităţile relevante.

”Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu", a menţionat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.