Meteorologii anunţă că, de joi după-amiază şi până duminică dimineaţă, vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara, temperaturile continuând să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea şi dimineaţa va fi ger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat informarea meteorologică, pentru intervalul joi, ora 14.00 - duminică, ora 10.00.

"În intervalul menţionat, vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara. Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul, nord-estul şi centrul ţării, local în sud şi est şi izolat în rest", arată ANM.

Joi şi vineri, vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45-55 de kilometri pe oră, în sudul Moldovei şi al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei şi în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60-70 de kilomtri pe oră.

De asemenea, în Bucureşti, de joi de la ora 20.00 şi până vineri, la ora 8.00, vremea va fi deosebit de rece, cu o minimă de minus 7 - minus 6 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 30-35 de kilometri pe oră. Vor fi înnorări, dar probabilitatea de ninsoare se va menţine redusă.

De vineri dimineaţă până sâmbătă dimineaţă, la ora 8.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat la începutul intervalului, cu viteze de 25-30 de kilometri pe oră, apoi va deveni slab. Temperatura aerului va urca de la minus 7- minus 6 grade la începutul zilei, până la minus 3 - minus 2 grade în orele amiezii, apoi va scădea până la minus 12 - minus 10 grade la sfârşitul nopţii, când vor fi şi condiţii de ceaţă şi chiciură şi trecător, posibil, fulguială.

De sâmbătă dimineaţă până duminică, la ora 8.00, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va urca de la minus 12 - minus 10 grade la începutul zilei, până la minus 3 - minus 2 grade în orele amiezii, apoi va scădea până la minus 12 - minus 10 grade la sfârşitul nopţii. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.