Poliţia Vrancea face verificări după ce două persoane au fost prinse în timp ce încercau să voteze pentru a doua oară la scrutinul de duminică. Procesul electoral nu a fost afectat în niciciunul dintre cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul incident a fost semnalat la o secţie din localitatea Odobeşti, judeţul Vrancea, unde în momentul în care buletinul unui cetăţean a fost scanat, softul instalat pe tableta din secţia de votare a anunţat că respectivul alegător trecuse deja pe la urne.

Cel de-al doilea caz a fost semnalat într-o secţie de votare din Focşani. Un alegător care votase deja, a fost depistat că încearcă să voteze din nou. Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Vrancea, procesul electoral nu a fost întrerupt, însă au fost anunţate autorităţile, iar persoanele suspectate de tentativă de vot multiplu vor fi verificate de Poliţie.

În judeţul Vrancea, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost semnalate situaţii deosebite care să determine închiderea vreunei secţii de votare sau întreruperea procesului electoral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.