Trei unităţi de învăţământ din judeţul Vrancea desfăşoară cursuri exclusiv online după ce un număr însemnat de cadre didactice şi elevi s-au infectat cu coronavirus, în ultimele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, începând de marţi, desfăşoară cursuri doar în sistem online Grădiniţa nr. 4 din Focşani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focşani şi Liceul Teoretic "Grigore Gheba" Dumitreşti.

Consiliile de administraţie ale acestor unităţi de învăţământ au aprobat trecerea în online a tuturor claselor după ce un număr însemnat de cadre didactice şi copii s-au infectat cu coronavirus.

În judeţul Vrancea sunt, conform celor mai recente statistici, 252 de elevi infectaţi cu coronavirus, 110 angajaţi din şcoli şi grădiniţe, în total fiind în online 66 de clase.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, rata de infectare în judeţul Vrancea este de 6.07, în timp ce în municipiul Focşani este de 12,47 cazuri de COVID la mia de locuitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.