Toate şcolile din localitatea vrânceană Păuleşti au fost închise după ce şase persoane din comună au fost diagnosticate cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ al Primăriei Păuleşti, 6 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, motiv pentru care s a decis ca toate şcolile din comună să treacă din scenariul verde în scenariul roşu. 

Conform Primăriei, ca urmare a acestei situaţii vor fi luate măsuri speciale şi în biserici, în momentul organizării slujbelor.

"Ca urmare a confirmării cu virusul COVID 19 pozitiv a unui număr de 6 persoane la nivelul comunei Păuleşti, vă impunem respectarea măsurilor pentru evitarea răspândirii acestui virus. Totodată vă rugăm să ne susţineţi în această activitate prin informarea cetăţenilor privind respectarea măsurilor de protecţie şi purtarea măştii de protecţie obligatoriu la ieşirea din locuinţă, distanţarea socială şi normele de igienă privind dezinfectarea mâinilor cât mai des. Şcolile vor fi închise pentru o perioadă de cel puţin 14 zile, la Biserici slujbele religioase se vor desfăşura în anumite condiţii, reprezentanţi ai M.A.I. şi Jandarmeria vor verifica periodic respectarea măsurilor impuse”, transmite Primăria Păuleşti, Vrancea.

De asemenea, se închide Grădiniţa nr 18 din municipiul Focşani. Aici, două angajate din categoria personalului auxiliar au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimele zile. În acest context, unitatea va fi închisă două săptămâni.

 De la debutul pandemiei, în Vrancea au fost înregistrate 2.700 de cazuri de coronavirus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.