Poliţiştii din Vrancea au sistat, în noapte de sâmbătă spre duminică, un eveniment privat care se desfăşura într-o societate comercială din municipiul Adjud la care participaul 14 persoane. Organizatorul, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost amendat, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. De asemenea, într-un restaurant de pe DN2 - E85 avea loc un eveniment de divertisment, la care participau mai multe persoane, iar poliţiştii l-au întrerupt şi au amendat organizatorul şi 47 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Poliţiştii vrânceni continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, precum şi cu reprezentanţii instituţiilor abilitate, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul serii trecute, în cadrul unei acţiuni organizate în scopul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu,  cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Adjud, se află în desfăşurare un eveniment privat la care participau 14 persoane.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Adjud, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

De asemenea, în jurul orei 20:30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au constatat că într-un restaurant situat pe Drumul Naţional 2 – E 85, se află în desfăşurare un eveniment de divertisment, la care participă mai multe persoane.

Poliţiştii au luat măsura de întrerupere a evenimentului şi au aplicat sancţiuni contravenţionale atât organizatorului cât şi în cazul a 47 de persoane identificate.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri şi să respecte interdicţiile cu privire la organizarea de evenimente private. Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică, pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur”, arată un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.