Judeţul Vrancea este afectat luni dimineaţă, de precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în zona de nord a judeţului fiind viscol puternic, cu porţiuni de drum cu circulaţie îngreunată, prefectul Nicuşor Halici precizând că nu sunt drumuri închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform prefectului judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, luni, în judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, nefiind drumuri închise.

În judeţ se înregistrează însă lapoviţă şi ninsoare, fiind necesară intervenţia drumarilor pe toată reţeaua rutieră.

Astfel,  pe drumurile naţionale s-a acţionat cu 44 de utilaje cu lamă şi sărăriţă, iar până în acest moment s-au consumat circa 400 de tone de sare.

Pe drumurile judeţene s-a intervenit cu 18 utilaje, dintre care 11 cu lamă şi sărăriţă, până la această oră fiind folosite circa 110 tone de material antiderapant. În zona de sud a judeţului, pe anumite artere judeţene, este viscol puternic, cu porţiuni de drum cu circulaţie îngreunată.

"Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic, vă îndemnăm să circulaţi cu prudenţă şi să vă asiguraţi că autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă", transmite prefectul de Vrancea, Nicuşor Halici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.