Şaizeci de gospodării din satul Nistoreşti, judeţul Vrancea, au rămas izolate, sâmbătă, după ce un pod de lemn s-a rupt, iar o punte a fost afectată de viitură, autorităţile reuşind să asigure accesul pietonal. La Mirceşti, o femeie şi trei copii au fost evacuaţi din locuinţa inundată. Pompierii de la ISU Vrancea şi voluntari de la serviciile pentru situaţii de urgenţă intervin în sprijinul oamenilor afectaţi de viituri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vrancea, la Nistoreşti, sâmbătă dimineaţă, 60 de gospodării au rămas izolate după ce un pod de lemn s-a rupt, dar şi o punte a fost afectată de viitură. Accesul în zonă s-a realizat cu un căruţ pe şufe (cabluri).

De asemenea, SVSU Nistoreşti a intervenit cu utilaje pe DJ 205M, astfel că rigolele au fost desfundate.

Ulterior, ISU a anunţat că podeţul de la Podu Târdei s-a reparat, fiind reluat accesul pietonal, dar nu a putut fi reparat podul care asigura accesul auto.

FOTO: ISU Vrancea
FOTO: ISU Vrancea

La Mişina, a venit apa mare pe carosabil şi a deteriorat drumul. Acolo asfaltul a fost stricat, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

Probleme sunt însă şi la Mirceşti unde o gospodărie a fost inundată, iar o femeie şi trei copii au fost evacuaţi. SVSU Mirceşti intervine pentru evacuarea apei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.