Un număr de 281 de deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Focşani au votat duminică, la urna mobilă, dintr-un total de 292 de persoane cu drept de vot închise în unitatea de detenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deţinuţii care ispăşesc diferite pedepse cu închisoarea în Penitenciarul Focşani ori se află în arest preventiv au făcut o solicitare scrisă, adresată preşedintelui secţiei de votare căreia îi este arondat Penitenciarul Focşani. În baza solicitărilor, duminică, reprezentanţii secţiei s-au deplasat la unitate, unde deţinuţii şi-au putut exercita dreptul de vot. Dintre cei 292 de deţinuţi cu drept de vot din Penitenciarul Focşani, 281 şi-au exercitat acest drept.

“Penitenciarul Focşani este arondat Secţiei de votare nr. 24 din Mîndreşti, iar membrii echipei biroului electoral s-au deplasat cu urna specială şi cu materialele necesare votării, într-un spaţiu anume amenajat pentru desfăşurarea acestui procesului electoral. Au fost luate toate măsurile necesare asigurării caracterului secret şi liber exprimat al votului”, a declaratGeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.