Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu sunt dovezi că ar exista reacţii adverse mai severe după administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19 faţă de cele de după prima doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Voiculescu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă s-au înregistrat mai multe reacţii adverse grave după rapel, comparativ cu prima doză a vaccinului anti-COVID-19. 
 
"Nu există dovezi vis-a-vis de reacţii adverse mai severe după a doua doză”, a explicat ministrul.
 
El a mai fost întrebat şi care este starea de sănătate a medicului din Vâlcea care a suferit o reacţie severă dupa rapel.
 
"În momentul acesta Ministerul Sănătăţii este în legătură cu spitalul, unde pacientul este tratat, vom avea cel mai probabil în această după-amiază informaţiile”, a explicat Vlad Voiculescu.
 
Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat, joi, că a fost înregistrată o reacţie adversă rară - paralizie temporară facială - după administrarea celei de-a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer. Reacţia s-a înregistrat la o femeie din Vâlcea, medic, care în prezent este într-o stare de sănătate bună.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.