Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat, referindu-se la medici acuzaţi de unii protestatari în timpul manifestaţiilor din ultimele zile, că este de neacceptat ca oameni care depun eforturi pentru a-i salva pe alţii să fie acuzaţi "la grămadă" de diverse lucruri şi că, dacă există anumite probleme într-o unitate medicală, atunci acestea trebuie verificate şi trebuie luate măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Voiculescu a declarat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, că nu este printre cei care spun că în spitalele din România totul este perfect, dar că ce s-a strigat în curţile unor spitale de către protestatari este de neacceptat. 
 
"Nu fac parte dintre cei care spun că tot ce se întâmplă în spitalele din România este perfect sau că a fost perfect în ultimii ani, din contră spun că multe lucruri pot fi îmbunătăţite, nu este cazul în acest moment să vorbim despre acuzaţii întemeiate într-un fel sau altul, iar ceea ce s-a strigat în stradă, chiar în curţile unor spitale, este de neacceptat. Este de neacceptat ca oameni care chiar depun eforturi semnificative pentru a-i salva pe alţii să fie acuzaţi de una sau de alta, şi asta la grămadă. Dacă punctual există probleme într-un spital sau altul, atunci acestea trebuie verificate şi trebuie luate măsuri în consecinţă”, a afirmat ministrul Sănătăţii.
 
El a menţionat că ieşirea în stradă fără mască de protecţie îi pune în primul rând în pericol pe cei care protestează şi apoi pe cei care intră în contact cu aceştia. 
 
"Dar învinovăţirea la grămadă, ieşirea pe stradă fără mască de protecţie, toate celelalte fapte care nu fac decât să îi pună în pericol în primul rând pe cei de pe stradă, apoi pe toţi cei care intră în contact cu aceştia şi apoi să creeze această stare de tensiune şi mai mult decât atât, e un lucru care poate să ne întristeze sau să ne înfurie în funcţie de starea psihologică pe care o avem fiecare dintre noi. În sine, este de neînţeles, virusul există chiar dacă strigăm că nu există şi îmbolnăveşte şi omoară oameni”, a transmis Vlad Voiculescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.