Vlad Voiculescu anunţă măsuri urgente pentru ca tragedii precum cele la Matei Balş sau Piatra Neamţ să nu se repete, printre acestea fiind adoptarea de măsuri împreună cu IGSU. El a anunţat că marţi va fi finalizat un raport privind stadiul măsurilor luate de la controalele din luna noiembrie a anului 2020. El a precizat că tratamentul cu oxigen necesar pacienţilor cu patologia COVID-19 face ca securitatea la incendiu să fie „deosebit de dificilă” în multe spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Lucrăm deja cu IGSU la măsuri urgente care să vină să repare neregulile constatate deja. Săptămâna viitoare, marţi, vom avea un raport care să prezinte stadiul măsurilor luate de la controalele din luna noiembrie a anului 2020. Nu ştim cu exactitate cauza de la Matei Balş, dar ce este clar este că pandemia şi tratamentul necesar pentru COVID-19 au pus o presiune suplimentar, asupra personalului şi a infrastructurii din spitalele care tratează pacienţi cu boala COVID-19”, a afirmat Vlad Voiculescu.
Ministrul a explicat că tratamentul cu oxigen necesar tratamentului pacienţilor cu patologia COVID-19 face ca securitatea la incendiu să fie „deosebit de dificilă” în multe spitale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.