Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat marţi, întrebat de ce nu a fost prezent conferinţa de luni seară, organizată de premierul Florin Cîţu şi de secretasrul de stat Raed Arafat pe tema tragediei de la Spitalul Victor Babeş, soldată cu moartea a trei pacienţi, că Raed Arafat e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş, precizând că dacă ar fi fost invitat, ar fi venit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru ca este cel care e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă. Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Cred că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenite”, a afirmat  Voiculescu.

El a mai relatat că, în timp ce se afla în drum spre Spitalul Victor Babeş, l-a sunat pe primarul Capitalei Nicuşor Dan, care nu a răspuns la telefon.
”Dar nu e ceva ce primarul putea să facă în momentul acela”, a subliniat Vlad Voiculescu.
Premierul Florin Cîţu a făcut o declaraţie de presă luni la ora 23:00, pe tema  tragediei de la Spitalul Victor Babeş, el lăsându-l apoi pe şeful DSU Raed Arafat să răspundă întrebărilor ziariştilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.