Ministrul miliilor celor trei pacienţi decedaţi la Spitalul Victor BAbeş. , Vlad Voiculescu, a transmis, luni seară, condoleanţe familiilor celor trei pacienţi decedaţi la Spitalul Victor Babeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Condoleanţe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeş. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienţii COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din Bucureşti. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii şi conducerea spitalului. Cinci dintre ei au fost trasferaţi în siguranţă. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvaţi”, a scris, luni seară, Vlad Voiculescu pe Facebook.
 
Potrivit acestuia, o anchetă penală este în desfăşurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.