Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că nu are în vedere, în acest moment, introducerea farmaciilor în campania de vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Voiculescu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă se are n vedere introducerea farmaciilor în campaia de vaccinare.

”Nu avem în vedere acest lucru în acest moment, dar în Legea farmaciei este stabilită, de altfel, nu de acum, e de câţiva ani de zile posibilitatea ca teoretic în farmacii să se facă şi vaccinuri. Lucrul ăsta trebuie reglementat prin ordin de ministru, nu este nimic în lucru în acest moment”, a declarat Vlad Voiculescu.

Preşedintele Comitetului Naţional pentru Coordonarea Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, marţi, că farmaciile ar trebui să îndeplinească o serile de condiţii, între care aceea de a putea asigura intervenţia în caz de reacţie anafilactică, pentru a fi incluse în circuitul de vaccinare.

 

 

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că nu are în vedere, în acest moment, introducerea farmaciilor în campania de vaccinare. Farmaciile sunt avute în vedere pentru realizarea de teste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.