Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Timişoara că nu a avut timp să se gândească la un loc de muncă, pentru când nu va mai fi premier al României, dar s-a declarat convinsă că îşi va găsi şi va face performanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a declarat, răspunzând unei înrebări, că a muncit 24 de ore din 24, zilnic, astfel că nu a avut timp să îşi caute un loc de muncă unde să activeze, după ce nu va mai fi premierul României.

”Nu am avut timp să mă gândesc la locul de muncă, eu am muncit 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, nu am avut vacanţă, nu am avut timp liber. Când am avut un moment mai liber am mers în teritoriu să văd realizările guvernului PSD. Spre deosebire de candidatul Iohannis m-am gândit mai puţin la interesul meu personal şi m-am gândit ce pot să fac pentru români şi mai puţin pentru propria persoană. Sunt convinsă că îmi voi găsi un loc de muncă unde sunt convinsă că voi putea face performanţă”, a declarat Dăncilă.

Viroica Dăncilă urmează să părăsească Palatul Victoria, după ce Guvernul său a fost demis prin moţiune de cenzură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.