Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, sâmbătă seară, că băncile au făcut plăţile pensiilor, iar ultimele plăţi se vor face luni în timp ce Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă. Le mulţumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu.

”Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare, se acoperă toate adresele, dacă persoanele sunt la domiciliu”, a mai anunţat ministrul Muncii.
Aceasta îşi încheie postarea cu mesajl: ”Respectul meu pentru pensionari se vede prin fapte. Mai puţine vorbe şi mai multă treabă. Se poate! Închei o zi în care am mişcat lucrurile. Puţin dar eficient”.

La finalul postării, Violeta Alexandru a pus hastg-urile #onouaechipalaPostaRomana
#onouaechipalaCasaNationalaPensii.

Compania Naţională Poşta Română a anunţat luni că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala din cauză că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române, începând cu 7 ianuarie, "aşa cum se întâmplă la fiecare început de an", iar pensionarii îşi vor primi drepturile băneşti între 10-20 ianuarie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni seară, că pensiile vor fi plătite, chiar dacă va exista o întârziere de 3-4 zile, cauzată de zilele libere.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.