Marius Persenea, Chief Operating Officer IULIUS, a declarat, joi, la videoconferinţa News.ro – Oraşul meu – Acasă şi la Birou, că trebuie făcute proiectele mai atractive, mai targetate pe clientul final şi că ar trebui integrate şi alte funcţii în afara celor deja existente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Trebuie să încercăm să facem proiectele mai atractive, mai targetate pe clientul final, acesta este cetăţeanul de rând. Dacă până acum în cadrul proiectelor noastre am integrat funcţii de retail, office, administrative, pe viitor vom încerca să aducem noi funcţiuni, de ce nu rezidenţial, logistic. Sunt lucruri care răspund cererii actuale, o cerere care are doi vectori. Unul este cetăţeanul şi nevoile sale, cetăţeanul care pune mult preţ pe timpul său şi calitatea vieţii sale, timp mai puţin în trafic, un mediu mai prietenos, capacitatea de a ptrecere timp cu familia, de a se bucura într-un spaţiu restrâns”, a afirmat  Marius Persenea. 
El a precizat că al doilea vector este sustenabilitatea, preocuparea pentru mediu, pentru aspectul social al investiţiilor.
Marius Persenea consideră că eliberarea autorizaţiilor de construire reprezintă o îndatorire a administraţiei publice. 
“Auzim tema acordării rapide a autorizaţiilor necesare, este o îndatorirare a administraţiei publice de a da autorizările, nu e un serviciu în plus. Cred că este posibil ca autoritatea publică locală să se concentreze mai mult pe partea de infrastructură. Infrastructura este preponderent preocuparea administraţiei locale”, a mai transmis reprezentantul IULIUS.
Videoconferinţa News.ro „Oraşul meu - Acasă şi la birou” aflată la a treia ediţie, este un eveniment dedicat dezvoltării urbane şi metropolitane care îşi propune să aducă împreună dezvoltatori, constructori, arhitecţi, consultanţi, finanţatori, furnizori de utilităţi, specialişti în dezvoltare urbană, responsabili din administraţia locală şi centrală pentru discuta soluţii pentru o viaţă mai bună atât acasă, cât şi la birou, pentru un oraş smart, al timpurilor moderne.
Parteneri ai evenimentului sunt NhoodElcoIulius şi Atria Urban Resort. Parteneri media sunt Profit News TVKlarmedia şi Ordinul Arhitecţilor din România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.