General Manager Human Resources & Health, Safety and Environment, Renault Group România, Simona Popovici, a afirmat că telemunca era înainte un beneficiu, iar acum a ajuns un mod de lucru, precizând că este mai uşor pentru un om să se reinventeze decât pentru o companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Simona Popovici  a declarat, joi, la videoconferinţa News.ro - FOCUS pe HR - HR în vreme de COVID, că Renault Group România, a avut trei principii în această perioadă de pandemie. Primul a fost să pună pe primul loc securitatea şi sănătatea angajaţilor, al doilea, să păstreze job-urile, cu orice efort, iar ultimul principiu s-a referit la păstrarea calităţii şi îmbunătăţirea acesteia. 
De asemenea, în cadrul companiei, au fost luate măsuri pentru a păstra normele de distanţare şi realizarea de fluxuri pentru a asigura maxima securitate a angajaţilor atunci când aceştia au revenit la muncă, având în vedere că această companie a fost prima din ţara noastră care a intrat în lockdown şi prima care a ieşit din lockdown. 
Simona Popovici consideră că în această perioadă oamenii au prins curaj mai mult decât companiile.  
“Au prins curaj oamenii, mai mult decât companiile. Companiile încă sunt reactive, curajul vine de la oameni şi bucata de pandemie prin care am trecut cu toţii a făcut un mic reset în aşteptările angajaţilor faţă de piaţa de muncă şi a angajatorilor lor”, a precizat Popovici. 
Ea a menţionat că în perioda de pandemie oamenii au descoperit noi talente, ce le place şi ce nu.  
Simona Popovici consideră că telemunca reprezintă un câştig. 
“Telemunca înainte de pandemie era un beneficiu, cine oferea această posibilitate o făcea pentru a se diferenţia în piaţa forţei de muncă. Telemunca e un mod de lucru, nu mai e un beneficiu. Ne-a obligat să ne transformăm, să ne reinventăm. E mai uşor pentru un om să se reinventeze decât pentru o companie să se reinventeze”, a explicat Simona Popovici. 
De asemenea, ea a subliniat un alt câştig este digitalizarea.
Parteneri ai  videoconferinţei News.ro - FOCUS pe HR - HR în vreme de COVID sunt BestJobsFan CourierPhilip Morris RomâniaSensoDays şi Up România. Parteneri media sunt Profit News TV şi Klarmedia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.