Viceprimarul municipiului Galaţi Picu Apostol Roman critică, într-o postare pe Facebook distrugerile produse spaţiilor de cazare de către unii dintre cei plasaţi în carantină, el prezentând imagini cu camere murdare şi cu mobilierul distrus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină şi care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în faţa dumneavoastră însă şi comportamentul de un primitivism înfiorător al unor aşa-zişi cetăţeni cărora li s-a pus totul la dispoziţie pe perioada carantinei şi care au înţeles că trebuie să-şi bată joc de România, de Galaţi şi de munca unor oameni dedicaţi”, afirmă viceprimarul pe Facebook, postând atât imagini cu modul în care arătau camerele la sosirea celor plasaţi în carantină, cât şi cu imagini după plecarea acestora.

El mai acuză că unele ţări profită de pandemia de coronavirus pentru a-şi face ”curăţenie în ogradă”.

Viceprimarul se întreabă cum de oameni cărora li s-au anulat biletele de avion cumpărate de ei înşişi nu au posibilitatea să revină în ţară, în timp ce pentru altii sunt puse la dispoziţie curse de avion umanitare, autocare, dube.

”Nu cumva anumite ţări profită de pandemie ca să-şi facă curăţenie în ogradă? Nu mai sunt cu toţii cetăţeni europeni?”, se întreabă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.