Viceprimarul Horia Tomescu a anunţat că au trecut trei luni din cele opt luni de implementare a investiţiei „Reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu”, fiind refăcute rampele de acces ale podului şi consolidată bolta acestuia. El a mai spus că o echipă de restauratori recondiţionează elementele decorative deteriorate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au trecut 3 din cele 8 luni de implementare a investiţiei «Reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu», lucrare executată de Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial. Rampele de acces ale podului au fost refăcute, bolta podului a fost consolidată. O echipa de restauratori recondiţionează elementele decorative deteriorate. Elementele decorative dispărute sunt recreate după fotografii de epocă si vor fi identice cu cele originale”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook.
 
Viceprimarul a adăugat că deşi „este o lucrare de mici dimensiuni, sunt încrezător că aceasta va fi printre primele investiţii finalizate înainte de termenul limită din contract pentru Primăria Municipiului Bucureşti din ultimii 33 de ani”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.