Vicepreşedintele Comitetului de coordonare a vaccinării, Andrei Baciu, a declarat, joi, după ce a primit doza de rapel a vaccinului împotriva noului coronavirus, că, având încredere în ştiinţă ”suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâştiga dreptul la normalitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am făcut a doua doză a vaccinului împotriva noului Coronavirus. Mă simt foarte bine şi nici vreo reacţie adversă n-am avut. Este esenţială efectuarea celei de-a doua doze (rapelul), numai aşa câştigăm imunitate maximă împotriva acestui nou tip de coronavirus”, a scris, joi, pe Facebook, Andrei Baciu. 
 
Acesta afirmă că, având încredere în ştiinţă, ”suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâştiga dreptul la normalitate”. 
 
”Am speranţa că suntem tot mai aproape de momentele în care ne vom bucura de clipele petrecute în compania celor dragi. Încă o dată ţin să mulţumesc corpului medical pentru efortul depus; sunt şi au fost în prima linie în lupta pentru combaterea răspândirii acestui virus cumplit şi le sunt pe deplin recunoscător”, a mai scris Baciu. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.