Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, joi, că se fac verificări la inspectoratele din Timiş şi Vaslui, după ce şefii instituţiilor ar fi folosit maşinile de serviciu în interes personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IGPR transmite, joi, precizări după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora inspectorii şefi ai inspectoratelor de poliţie judeţene Timiş şi Vaslui ar fi folosit autoturisme de serviciu fără respectarea prevederilor legale.  

”Conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcţia Control Intern. La finalizarea verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale, dacă se impun”, a transmis IGPR.  

Şeful IPJ Timiş este suspectat că ar fi folosit maşina de serviciu pentru a se deplasa la casa de vacanţă, iar şeful IPJ Vaslui ar fi folosit maşina în interes personal.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.