Ministrul de Interne, Marcel Vela, a subliniat, marţi seară, că este foarte importantă respectarea noilor reguli, admiţând că nimănui nu îi face plăcere să stea departe de cei dragi. "Dar, vă rugăm să înţelegeţi, mai bine nu îi vedeţi pentru 14 zile, o lună, două, decât să îi pierdeţi pentru totdeauna", a spus Vela. El a mai spus că, dacă toată lumea acţionează corect acum, "evităm un posibil dezastru viitor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oameni buni, trebuie să înţelegem toţi cât de important este să respectăm noile reguli. Nimănui nu îi face plăcere să stea departe de cei dragi, să nu-şi vadă prietenii, părinţii sau bunicii. Dar, vă rugăm să înţelegeţi, mai bine nu îi vedeţi pentru 14 zile, o lună, două, decât să îi pierdeţi pentru totdeauna", a spus Marcel Vela, la finalul conferinţei de presă de marţi seară.

El a adăugat că ceea ce trăim noi azi este cât se poate de serios.

"Dar dacă toţi gândim şi acţionăm corect acum, evităm un posibil dezastru viitor. Împreună vom reuşi şi vom fi puternici", a mai spus Vela.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.