Doi bărbaţi din judeţul Vaslui au murit miercuri loviţi de fulger, judeţul fiind sub cod galben de instabilitate atmosferică, vijelii şi vânt puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit maiorului Viorel Codrianu din cadrul ISU Vaslui, un bărbat de 49 de ani a fost găsit decedat pe camp. Omul era cioban şi a fost găsit fără viaţă la circa o oră oră şi jumătate după ce a fost lovit de fulger, în momentul în care un alt localnic a observat oile pe camp, nepăzite. 
Bărbatul lovit de fulger a fost găsit pe un camp în comuna Puieşti, sat Cetăţuia. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui au constatat decesul.
 
Un alt bărbat lovit de fulger a fost găsit în sat Valea Târgului, comuna Puşcaşi. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care lucra la vie în momentul în care a fost lovit de fulger. În sprijinul său au intervenit paramedicii de la SMURD Vaslui care au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes, în final fiind declarat decesul.
 
Conform sursei citate, în judeţul Vaslui, la ora transmiterii acestei ştiri sunt 11 sate nealimentate parţial cu curent alectric din cauza avariilor apărute la reţea, fiind vorba despre 1625 de abonaţi.
 
Două echipe de specialişti de la EON Moldova acţionează pentru remedierea defecţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.