Programul slujbelor religioase a fost modificat, joi, de către preoţii din municipiul Vaslui, din cauza caniculei astfel încât credincioşii, mulţi dintre aceştia vârstnici, să nu fie afectaţi de temperaturile ridicate dintre orele 11.00 şi 17.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Credincioşii din municipiul Vaslui şi din comunele învecinate au fost chemaţi la slujbe mai devreme, de la ora 7.00, această măsură fiind luată de preoţi ca urmare a temperaturilor ridicate.

”Chiar dacă nu am dat o directivă în scris, preoţii au adaptat programul astfel încât până la ora 11.00 să fie terminate slujbele pentru ca enoriaşii să poată merge acasă fără a se expune la soare atunci când acesta este foarte puternic. Apoi, seara, slujbele încep la ora 17.00, atunci când nu mai este caniculă”, a declarat, joi, pentru News.ro protopopul de Vaslui, Adrian Chirvase.

În mod normal, slujbele la bisericile ortodoxe din Vaslui încep la ora 8.00 şi se termină după ora 12.00.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.