Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a anunţat că s-a infectat cu SARS-CoV-2 de la un coleg. A contractat boala cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză şi a făcut o formă foarte uşoară a bolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire apucasem să fac prima doza de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Sa fiţi/ sa fim cu toţii ocrotiţi alaturi de cei dragi! Speranta pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu", a transmis Vasile Bănescu.

"Vă asigur că pot spune cu deplină convingere că sunt foarte bine cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită vaccinului făcut la timp", a subliniat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.