Valorile de trafic sunt ridicate, duminică după-amiază, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Capitală. Astfel, sunt coloane de maşini la Brăneşti şi la podurile de la Feteşti şi Cernavodă, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt în creştere pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în prezent existând 3 zone aglomerate pe sensul de mers către Capitală, în zona restricţiilor cauzate de lucrări.

Astfel, la Brăneşti (km. 21) este o coloană de aproximativ 3 kilometri şi se circulă cu viteză redusă, la podul de la Feteşti (km. 145) este o coloană de aproximativ 2 kilometri, în mişcare, iar la podul de la Cernavodă (km. 158) este o coloană de un kilometru, în mişcare.

Şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie. Totodată, este foarte importantă evitarea depăşirilor periculoase.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.